Titanium Strength 160ST Multipower - Smith Machine + Verstelbare Bank en Scott

€ 2.095,00 € 1.495,00

In voorraad

Titanium Strength 160ST Multipower - Smith Machine + Verstelbare Bank en Scott

Titanium Strength 160ST Multipower - Smith Machine + Verstelbare Bank en Scott

€ 2.095,00 € 1.495,00

Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg

Ben je op zoek naar een pakket resistente Olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te beginnen met trainen met gewichten? Met deze set olympische schijven van 80 kg van het merk Titanium St...

Meer Weten
toevoegen
€ 395,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg

Hebt u ervaring en bent u op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te trainen met gewichten? Met deze set Olympische schijven van 120 kg van het merk Tita...

Meer Weten
toevoegen
€ 585,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg

Heb je ervaring en ben je op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om trainen met gewichten? Met deze set van 150 kg olympische schijven van het merk Titaniu...

Meer Weten
toevoegen
€ 834,00

Titanium Strength BO20 Olympische Rechte Stang 220 cm / 20 kg

Olympische stangen zijn een essentieel onderdeel van je functionele training, zodat je gewichtheffen, crossen of de belangrijkste fitnessoefeningen kan integreren wanneer je meer spiermassa wilt en ...

Meer Weten
toevoegen
€ 195,00

Titanium Strength BOZ20 Kracht Olympische Z Bar + Collars

De Olympische en professionele Titanium Strength z-stang biedt eenvoud en robuustheid voor de atleet die zijn bodybuilding-oefeningen wil aanvullen met verschillende grepen die het mogelijk maken om...

Meer Weten
toevoegen
€ 85,00

Titanium Strength TBS Squat Bar

Overweeg je om een veilige squat-bar te kopen om toe te voegen aan je trainingen of in je sportschool? De belangrijkste factor bij het kopen van dit type artikel moet altijd de kwaliteit en resiste...

Meer Weten
toevoegen
€ 245,00

Titanium Strength TTB Multifunctionele optrekstang

Wat als we een extra dimensie toevoegen aan je power rack workout met deze Titanium Strength Multifunctionele Pull Up Bar? Deze veelzijdige bar is de perfecte aanvulling op een Cage- of powerrack-m...

Meer Weten
toevoegen
€ 245,00

Pas hieronder je bestelling aan!

€ 2.095,00 € 1.495,00
Financier uw aankoop
Levering & Installatie

Product Informatie

Meer
More Information
Gebruik Semi-Professioneel
Merk Titanium Strength
Express verzending Nee
Breedte cms. 199.00
Gebruikersgewicht (kg) 219.00
Loopband cms.Breedte 199.00
Hoogte cms. 209.00
Max Load (kg) 363.00
Disc diameter (mm) Smith bar 50mm / storage holder 50mm
Product Line TS

Know more

Titanium Strength 160ST Multipower - Smith Machine + Verstelbare Bank en Scott


Je was op zoek naar een Smith-machine en je hebt de Total Smith of Titanium Strength gevonden, proficiat!

Je homegym is nu dichterbij!

En je staat voor een krachtige Multipower- of Smith-machine van één van de beste merken op de markt. Hierin inbegrepen: Smith-machine, hoge en lage katrol, verstelbare bank, Scot-bank, leg extention en butterfly.

Kom op, je zult in staat zijn om alle spieren van het lichaam te trainen met één enkele machine. Het enige wat je moet doen is de halterschijven en halters toe voegen en je bent klaar om je lichaam te gaan vormgeven.

Wil je meer weten?

Bekijk hier de technische kenmerken van deze Smith Machine!

Meer weten

Waarom de Titanium Strength 160ST Multipower - Smith Machine + Verstelbare Bank en Scott kopen?


De Titanium Strength 160ST Multipower - Smith + verstelbare bank & Scott biedt je een breed scala aan oefeningen, zowel globaal als analytisch.

Voor het bovenlichaam hebben we: pulls, rows, borstpress of militaire schouderpress, Scott curl, triceps dips, French of narrow press voor triceps ... er zijn veel variabelen, maar het is de moeite waard om iets interessants over deze multipower te benadrukken, de butterfly en de stand om de biceps te bewerken.

Voor het onderlichaam zijn er veel oefeningen, squats, hipstrust, lunges, barbell glute kicks, press, deadlifts ... Deze multipower biedt ons echter een extra die onze onderlichaamtrainingen completer zal maken dankzij de femoral curl en quadriceps-extensie.

Gewoon wat dumbbells of kettlbels toevoegen, of een olympische bar, Z- of Swiss bar toevoegen, en we krijgen een complete fitness in het comfort van ons huis.

 • De Smith biedt ons onderlichaamswerk; squats, lunge, deadlift, hipstrust, good morning, kuitwerk ... Maar daarnaast zal glute-werk veel specifieker zijn, omdat squats kunnen worden uitgevoerd met de voeten dicht bij elkaar zonder het evenwicht te verliezen. We kunnen het ook als press gebruiken door simpelweg op de grond te gaan liggen, zelfs de glute kick als we ons op 4 steunen onder de bar plaatsen.
 • We zullen ook het bovenlichaam trainen, van de trapezius schouderoptrekken, de bar-roeier, de militaire press tot de borstpress in al zijn varianten.
  Velen van ons klagen wel eens dat de Smiths het bovenlichaam niet zoveel speling geven... wel, in dit geval is het niet zo:
 • De Scott curl kan niet ontbreken in onze training, of het nu een hamer, met één hand, katrol of Z-bar is. Het is perfect om volume en piek aan de spier te geven, en bevordert ook hypertrofie en definitie dankzij het feit dat het de biceps volledig isoleert.
 • Naast het op een uitgebreide manier trainen van de biceps, beschermt het onze onderrug, omdat we geen compenserende bewegingen zullen uitvoeren om de belasting te verplaatsen. Deze oefening is zeer intens en bereikt de gewilde en beroemde biceps-piek.
 • Bij deze oefening moet voorzichtigheid worden betracht bij de uitvoering, vooral in de excentrische fase, de ellebogen mogen niet volledig worden gestrekt, vooral niet wanneer de belasting hoog is, het is een zeer progressieve oefening, zowel als het gaat om het stabiliseren van de beweging van beide handen net als bij biceps-concentratie, moet je de ellebogen niet sluiten.
  Peckdeck-openingen of butterfly zijn een uitstekende optie om de spieren van het voorste deel van het bovenlichaam te verbeteren.
 • Naast het bij elkaar krijgen van de borstspieren, het aflijnen van een mooie scheiding, dieper en meer gemarkeerd.Het positieve van de peckdeck of contractor is dat deze dezelfde beweging uitvoert als de openingen maar met minder kans op letsel. Het is echter belangrijk om het te combineren met vrije oefeningen om de fysieke nood bij de uitvoering niet te verliezen, er moet worden opgemerkt dat er bij de contractant niet veel vraag is naar stabiliserende spieren.
 • Deze extra kan bovendien worden gebruikt om de rug te bewerken, dat wil zeggen de achterste deltaspier en sommige vezels van de trapezius of romboïden, door simpelweg de manier waarop we zitten te veranderen, met het gezicht naar de rugleuning, de handgrepen aan beide kanten houden, we duwen met de handpalmen of om het comfortabeler te maken, de steunen op de kubussen laten rusten en naar achteren duwen, dat wil zeggen de tegenovergestelde beweging van de contractor. We zullen schouderbladen aansluiten, zoals bij de contractor, we houden de rug recht en beheersen het excentriek van de beweging.


Met deze machine kunnen we een groot aantal varianten maken. We hoeven alleen het type accessoire voor de katrol of de positie van de handen te veranderen; of het nu borsttrekking, rugligging, open of dichte greep is, trekken met één hand. Met de enige oefening die we voorzichtig zullen zijn, is met de trekkracht achter de nek vanwege de betrokkenheid bij het schoudergewricht. De verscheidenheid aan grepen stelt ons in staat om veel verschillende vezels vanuit verschillende hoeken te bewerken, met name dorsaal en biceps. De pulls geven prioriteit aan de dorsale breedte.

Bovendien zullen de katrollen ons in staat stellen talloze oefeningen met een andere stimulans uit te voeren.

De soorten oefeningen de hij aanbiedt:

 • Elke vorm van trekkracht
 • Elk type roeien
 • Quadriceps-extensie voor één been


Met een enkelgrip kunnen we ook uitvoeren:

 • Femorale curl met één been
 • Kick of stijve been glute kicks
 • Abductor en adductor


De katrollen bieden continue spanning en het voordeel dat ze de excentrische fase van elke beweging kunnen bewerken.

Met deze machine kun je het gewicht per plaat en het vrije gewicht, de hoogte van de vrije balk en de katrollen instellen. Dankzij dit zullen we bij katrol niet alleen de werkhoek veranderen, maar door de grip te veranderen, variëren we ook de stimulans in de spiervezels van dezelfde spier. In ieder geval zullen we in staat zijn om het onder- en bovenlichaam alsook de gehele romp, op een analytische en globale manier te bewerken zonder van de ene machine naar de andere te gaan.

De katrollen zijn ideaal om full body te bewerken, met een heel andere prikkel dan wat de ijzers ons geven. Ze zijn ideaal voor het herstellen van blessures en voor het verbeteren van kracht en het bereik van de gewrichten.

We kunnen het boven- en onderlichaam onder verschillende hoeken bewerken, dankzij het geleide systeem en de beweging van de assen.

Technische informatie

 • Maximaal gewicht: 363 kg
 • Productgewicht: 219 kg


Over Titanium Strength
Toonaangevend internationaal merk op het gebied van verkoop van fitness- en cardiotoestellen.

We ondersteunen de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie voor: al onze producten, wat je gemoedsrust geeft bij het kiezen van eender welk TitaniumStrength product. De garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

GARANTIES ONDERWORPEN AAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Titanium Strength zijn vervaardigd aan de originele fabrieksgarantie, die hieronder worden:

 • Titanium strength fitness
  • STRUCTUUR EN LASWERK: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • COSMETISCHE SCHADE: 3 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
 • Titanium strength banken
  • STRUCTUUR: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
  • COSMETISCHE SCHADE: 3 maanden
 • Titanium strength cardio
  • STRUCTUUR: 3 jaar
  • MECHANIEK: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
 • Accessoires en losse gewichten
  • ALGEMEEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: uitgesloten
 • Titanium Strength Pro

   Fitness PRO:

  • STRUCTUUR EN LASWERK: 5 jaar
  • VERF: 1 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • DAÑOS COSMÉTICOS: 3 maanden

   Cardio PRO:

  • STRUCTUUR: 7 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • MANKRACHT: 1 jaar

BELANGRIJKE INFORMATIE

De garantie vervalt voor elk product dat is beschadigd als gevolg van verkeerd gebruik, verwaarlozing, aanpassing, manipulatie van verwerking opslag.

Er worden geen garantieclaims geaccepteerd op producten die door gebruik onbruikbaar zijn geworden verlengd en hebben door normale slijtage het einde van hun levensduur bereikt.

Opmerking: garantie geldt op producten voor thuisgebruik, die is niet geldig voor commerciële omgevingen. Onder commerciële omgeving wordt verstaan: een hotelgym, een buurtgemeenschap, een persoonlijk trainingscentrum, een revalidatiecentrum, een centrum in de strijdkrachten van een collectief.

Als u enige vorm van verduidelijking nodig heeft, aarzel dan niet om ons te bellen en wij zullen u de meest geschikte machines aangeven op basis van uw behoeften. We zijn er om u te helpen en we willen dat uw bedrijf winstgevend is.

TWIJFELS? Stuur ons je vraag

Door het volume en het gewicht van onze producten is het logistieke proces van een fitness bedrijf appart.

We hebben onze eigen voertuigen en overeenkomsten met toonaangevende nationale en internationale transportbedrijven.

VERZENDINGEN

Verzending duurt gewoonlijk 6 tot 10 werkdagen.*.

Voor meer efficiëntie belt de vervoerder u altijd vóór levering.

Als hij u niet vindt, laat hij u een briefje achter met een telefoonnummer om een afspraak te maken voor een toekomstige datum en geschikte tijd.

*Voor geselecteerde producten

LOCALISEER UW BESTELLING

De beste manier om de volgorde te volgen, is door een e-mail te sturen naar: [email protected] met uw volledige naam en ordernummer of factuurnummer.

Onze klantenservice zal u een paar uur antwoorden met alle beschikbare informatie: waar u zich bevindt, wanneer u aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

Premium Service

Als uw bestelling een professionele Premium-installatie omvat, zullen onze technici rechtstreeks contact met u opnemen om de meest geschikte datum en tijd voor u op te geven. Houd u er aub rekening mee dat we momenteel geen installaties kunnen uitvoeren wegens leveringen

In bepaalde gevallen (gebrek aan klantgegevens of foutieve gegevens) behoudt Titanium Strength zich de mogelijkheid voor om haar klanten om een specifiek formulier te vragen van betaling in het geval dat de identiteit van de koper niet geloofwaardig wordt bewezen, of aanvullende documenten die de juistheid van de betaling bewijzen.

Ongeacht de betaalmethode die je kiest, de levertijd en de voorwaarden voor gratis verzending zijn hetzelfde. Alle betalingen moeten worden gedaan in €.

Tot nu toe heeft geen van onze klanten frauduleus creditcard-gebruik gemeld als gevolg van aankopen in onze winkel of website. We hebben zoveel vertrouwen in de veiligheid van ons systeem dat we elke aankoop ondersteunen met een veiligheidsgarantie.

VEILIGHEID

We gebruiken een beveiligde server en versleutelen alle informatie; inclusief naam, adres en banknummers. Dit betekent dat uw informatie versleuteld is om veilig over het internet te surfen. Alle gegevens, inclusief bankgegevens, worden automatisch versleuteld met behulp van Secure Socket Layer (SSL).

Een klein hangslot-pictogram in uw browser geeft aan dat u naar de beveiligde verbindingsmodus gaat, samen met het begin van de webadressen van "http" tot "https".

BETALINGSMETHODEN

 • BANKOVERSCHRIJVING

 • CREDITKAART

 • Paypal

 • FINANCIERING OP AFBETALING

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.