Halterbanken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom jij een halterbank moet hebben

Een halterbank kopen die bij je past is geen gemakkelijke taak. Er zijn zoveel verschillende modellen en merken op de markt, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Titanium Strength helpt je hier graag een handje mee!

De fitnessbank is een van de belangrijkste machines in de gym. Dit simpel maar efficiënt stuk materiaal is ideaal voor beginners en voor experten. Bovendien zijn drukbanken compact en zullen ze je helpen ruimte te besparen in je home gym of professionele fitness. Een halterbank met gewichten, dumbbells of een barbell , helpt je specifieke spieren aan te pakken en te trainen voor een optimale training.

Zoals al gezegd zijn er veel verschillende soorten banken, maar je keuze hangt af van welke soort oefeningen je wilt doen en welke spieren je wilt viseren. Of je een multifunctionele halterbank nodig hebt of simpelweg een platte halterbank nodig hebt, Titanium Strength heeft wat je zoekt!

Een platte of verstelbare fitnessbank kopen?

Op vlak van halterbanken zijn er 2 grote subcategorieën: platte halterbanken en verstelbare halterbanken. De eenvoudigste van de 2 is de platte fitnessbank. Met dit stuk materiaal kan je al enorm veel oefeningen doen, hetzij met dumbbells of simpelweg je lichaamsgewicht. Deze bank wordt hoewel het meest geassocieerd met de bench press of het bankdrukken, omdat deze drukbank zwaardere gewichten aankan dan een verstelbare bank. Biceps, triceps, borstspieren, schouders of glutes, je kan zo goed als je hele lichaam trainen met een platte bank.

De andere grote subcategorie zijn verstelbare halterbanken. Deze optie maakt je in staat om specifieke spieren te trainen. Deze bank is zoals de naam laat uitwijzen, verstelbaar. Je kan de hoek van je bank aanpassen en zo kan je je positionering op de bank manipuleren waardoor je verschillende oefeningen kan doen. Met deze verstelbare fitnessbank kan je bijvoorbeeld geïnclineerde bankdruk oefeningen doen met een barbell of dumbbells. Combineer je fitnessbank met gewichten met een Smith Machine, een half rack, of een power cage om je trainingen nog efficiënter en intensiever te maken.

Multifunctionele halterbanken

Voor een extreem efficiente training, biedt Titanium Strength ook specifieke en multifunctionele halterbanken aan. Deze zijn gemaakt om een of meerdere spiergroepen intensief te trainen en je spiergroei te maximaliseren.

Moeite met je onderrug deftig te trainen, probeer de hyperextensions bank voor de beste resultaten! Je traint niet alleen je onderrug, maar ook je hamstrings en bilspieren werken. Bovendien kan je ook je obliques trainen door je positie op de bank aan te passen. Doe deze oefeningen met of zonder gewicht naargelang de gewenste intensiteit.

Met de hip thrust train je maximaal je bilspieren en je hamstrings. Bovendien werken je quadriceps, heup adductoren en je core. Deze bank helpt je kracht en volume bouwen op een manier dat geen enkele dat kan en levert volgens experten enorm veel andere voordelen. Anders is er ook de bank voor quadriceps en hamstrings, die je helpen nog specifieker deze spieren te viseren voor die killer benen!

Titanium Strength heeft ook een aanbod multifunctionele halterbanken voor jou! Zoek je een bank die je helpt je biceps naar het volgende niveau te brengen en die je terwijl ook toelaat alle andere oefeningen te doen, zoek niet verder! De verstelbare fitnessbank met met preacher curl attachment laat je toe om maximaal je biceps nadat je andere oefeningen hebt gedaan. Net je bench press gedaan, combineer hem met een preacher curl superset voor een training van ongekende intensiteit.

Halterbanken zorgen voor ongeziene variëteit in je fitness en maken het mogelijk om oefeningen te doen om heel het lichaam te trainen. Waar wacht jij nog op om je fitnessbank aan te kopen?

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.