Zakelijke Oplossingen

Bij Titanium Strength passen we ons aan aan de specifieke behoeften van onze klanten, daarom bieden we een breed scala aan professionele fitnessapparatuur.

CARDIO

APPARATUUR GEMAAKT OM TE VOLDOEN AAN DE BEHOEFTEN VAN DE MEEST VEELEISENDE KLANTEN

Onze cardio-apparatuur biedt een unieke stijl, hoogwaardige constructie, un uitzonderlijke prestaties en een ongelooflijke gebruikerservaring..

Cardio
Selectorized

SELECTORIZED

ONTWERPEN GERICHTE OP DUURZAAMHEID EN BIOMECHANICA

Onze selectiemachines leveren betrouwbare prestaties voor commerciële faciliteiten en effectieve resultaten voor gebruikers van alle niveaus. Met de technologie voor dubbele functie, kunt u antagonistische spieren trainen op één veelzijdig en compact apparaat.

PLATE LOADED

VRIJ GEWICHT SENSATIE IN EEN VEILIGE OMGEVING

Onze serie met plate loaded machines is ontworpen met unieke biomechanica die de natuurlijke beweging van het menselijk lichaam nabootsen, met een vaste, soepele en zeer effectieve bewegingstraject.

Plate loaded
Racks

Racks

GEMAAKT VOOR SERIEUZE EN VEELEISENDE ATLETEN

Ontworpen en geconstrueerd met hoogwaardige materialen, bieden onze professionele rekken duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor atleten stabiliteit en veiligheid krijgen zonder hun trainingsmogelijkheden te beperken.

Vrij Gewicht

DE STERKSTE MATERIALEN OP DE MARKT

Onze collectie vrije gewichten is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van allerlei soorten sportscholen en ruimtevereisten. Van gewichtsschijven tot dumbbells en halterstangen, elk apparaat is vervaardigd met behulp van de sterkste materialen die beschikbaar zijn om dagelijks gebruik te weerstaan.

Vrij Gewicht
Functionele Trainers

Functionele Trainers

Onze katrol- en kabelmachines zijn uitzonderlijk veelzijdig en presteren op elk fitnessniveau

Elke machine ondergaat strenge kwaliteitstests om te voldoen aan onze meest veeleisende normen. Deze eenheden bieden een grote verscheidenheid aan oefeningen in één enkele machine, waardoor verschillende delen van het lichaam en spiergroepen kunnen worden getraind zonder van machine te hoeven wisselen.

Bestverkochte producten

BEREIK DE HOOGSTE DOELSTELLINGEN!

Neem contact met ons op en ons team zal u begeleiden bij het vinden van de producten die het beste bij uw behoeften of die van uw bedrijf passen..

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Transformeer uw bedrijf met onze professionele apparatuur

Bij Titanium Strength is ons belangrijkste doel om ons aan te passen aan de specifieke behoeften van onze klanten, daarom bieden we een breed scala aan professionele fitnessapparatuur. Onze selectie commerciële apparatuur is ontworpen om te voldoen aan de ruimte- en budgetbehoeften van faciliteiten van alle groottes, van sportscholen tot personal training centra, hotels en huizen.

We hebben een divers scala aan machines, waaronder cardio machines, plate loaded machines, selectorized machines, rekken, smith machines, functionele trainers, multi-stations en vrije gewicht apparatuur. Hierdoor kunnen we gediversifieerde opties bieden, zodat elke klant de machines kan vinden die het beste bij hun specifieke behoeften passen.

Wat onze machines onderscheidt, is het rigoureuze ontwerpproces waaraan ze worden onderworpen. Elke machine wordt ontwikkeld na grondige studies van biomechanica en ergonomie, onder toezicht van experts uit de industrie. Tijdens een uitgebreide ontwerpperiode zorgen we ervoor dat alle machines voldoen aan de prestatievereisten die verwacht worden in een commerciële omgeving. Het resultaat is een intuïtieve, veilige en effectieve trainingservaring voor zowel beginners als ervaren atleten.

Bij Titanium Strength is ons streven om de beste oplossingen te bieden in professionele fitnessapparatuur. Met ons uitgebreide assortiment garanderen we dat uw faciliteit wordt uitgerust met hoogwaardige apparatuur die is ontworpen om een uitzonderlijke trainingservaring te bieden. Of u nu een sportschool runt, een personal training centrum of een andere soort faciliteit, wij staan klaar om u te helpen succes te behalen.

Lees verder Lees minder

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.