FINANCIERINGSOPTIES

MET "APLAZAME"

Flexibele en veilige financiering in termijnen met creditcard / betaalpas. U kunt elk bedrag financieren tot een maximum van 2.500€ en u kan kiezen voor een terugbetalingstermijn tussen de 2 en 24 maanden. Voor het aanvragen van financiering is het noodzakelijk dat u in het bezit bent van een geldige DNI of NIE, een mobiele telefoon en een bankpas. De bestelling moet een afleveradres in Spanje hebben. De financiering heeft een APR-kost van 0% tot 12 betalingen, terwijl voor betalingen van meer dan 13 alleen een openingscommissie wordt toegepast, wat een percentage van het aankoopbedrag zal zijn, volgens de onderstaande waarden. U betaalt een eerste instap op het moment van aankoop, de rest wordt verdeeld over de geselecteerde termijnen.

 • Van 2 tot 12 betalingen heeft de financiering 0% rente en 0% openingscommissie
 • Van 13 tot 24 betalingen heeft de financiering een openingscommissie tussen 1,78% en 3,45% van de reële rente (wat overeenkomt met een max. APR van 4,19%), dit percentage varieert afhankelijk van het aantal gekozen betalingen op het totaal van de gefinancierde uitverkoop.

Tijdens het financieringsproces hoeft u alleen het aantal maanden aan te geven waarin u wilt betalen en de dag waarop u wilt betalen. De kosten (financieringsrente) worden weergegeven tijdens de aanvraag en de financiering wordt binnen enkele seconden bevestigd.

Het aanvraagproces is snel en eenvoudig zonder documentatie of papierwerk, er worden slechts een paar persoonlijke gegevens gevraagd. Tijdens het financieringsproces hoeft u alleen het aantal maanden aan te geven waarin u wilt betalen en de dag waarop u wilt betalen. De kosten (financieringsrente) worden weergegeven tijdens de aanvraag en de financiering wordt binnen enkele seconden bevestigd. De klantgegevens zijn altijd veilig. De instantie neemt de veiligheid van haar klanten zeer serieus en hanteert de modernste standaarden om ze veilig te houden.

Bovendien kan de klant de betalingsdatum van de termijnen aanpassen die voor hem/haar het meest comfortabel is. Tijdens de financieringsaanvraag kunt u tussen de 1e en de 28e van elke maand kiezen op welke dag u uw termijnen wilt betalen.

APLAZAME klantenservice e-mail: [email protected] link

 • WIE KAN FINANCIEREN?

  Iedereen met een Spaanse DNI of NIE kan "Aplázame" gebruiken. U hoeft geen account aan te maken om een ​​aankoop te financieren, u hoeft alleen de optie Termijnbetaling bij "Aplazame" te selecteren als betaalmethode in GymCompany en enkele persoonlijke gegevens in het verzoek in te vullen om direct antwoord te krijgen. Hiervoor heeft u een mobiele telefoon, een pinpas/creditcard en een DNI of NIE nodig.

 • KOSTEN

  Bij wijze van aanbetaling dient er een eerste betaling te worden gedaan van een bedrag gelijk aan de maandelijkse termijnen. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze initiële kosten in mindering worden gebracht op het totale bedrag van de lening en niet in aanmerking worden genomen bij het berekenen van de rente over het gefinancierde bedrag.

  De rest van het bedrag van de bestelling wordt verdeeld over het aantal geselecteerde termijnen. Op deze vergoedingen wordt een T.A.E. van 0% toegepast.

  Bij het kiezen van 13 tot 24 betalingen, worden openingskosten tussen 1,78% en 3,75% toegepast, afhankelijk van het aantal gekozen betalingen, op het totale bedrag van de gefinancierde verkoop. Voor aankopen van minder dan 13 betalingen zijn de openingskosten 0%.

  Begrippen die u moet kennen bij het financieren van een aankoop bij Aplazame in GymCompany:

  • De aanbetaling is de eerste betaling die de klant doet op het moment dat hij/zij een krediet aanvraagt ​​bij Aplázame. Dit maakt het mogelijk om de identiteit te verifiëren en de kaart te valideren waaraan de financiering is gekoppeld. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze kosten in mindering worden gebracht op het totale bedrag van de lening en niet in aanmerking worden genomen voor de berekening van de rente.
  • De lening is het bedrag van het winkelmandje waarvoor u financiering aanvraagt, waarvan wij de eerste aanbetaling aftrekken. Het bedrag van elke termijn wordt berekend over dit geleende bedrag, dat zal variëren naargelang het aantal maandelijkse betalingen.
  • De T.A.E (Annual Equivalent Rate) is de rente die in rekening wordt gebracht op elke lening. Dit bedrag wordt op een volledig transparante manier gereflecteerd in het aanvraagproces, het zijn de enige kosten om de aankoop te financieren.

  Alle financieringsaanvragen moeten voldoen aan de vereisten van de risicoafdeling van Aplázame om te worden goedgekeurd. Aplázame onderzoekt het verzoek in realtime en geeft onmiddellijk antwoord. Als het verzoek niet wordt geaccepteerd, wordt de klant tegelijkertijd geïnformeerd met een bericht op het scherm en zullen we het gemakkelijker maken om terug te keren naar de betaalpagina om zijn/haar aankoop af te ronden met één van de andere betaalmethoden die beschikbaar zijn in GymCompany.

 • TOEGANG TOT DE KLANTENZONE VAN APLÁZAME

  Binnen de klantenzone van Aplázame kan de klant de status van de financiering controleren en andere operaties uitvoeren. Wij leggen uit hoe u dat doet:

  • Ga naar de klantenzone: ga naar https://aplazame.com en klik op de knop "Enter" in de rechterbovenhoek van de pagina om in te loggen. U hebt het DNI-nummer nodig en uw mobiel bij de hand hebben om de eenmalige pincode te kunnen invoeren, die Aplazame per sms stuurt om uw identiteit te valideren.
  • Controleer de financieringsstatus: na het inloggen verschijnt de informatie die hoort bij de financiering die u op dat moment heeft.
 • TOTALE ANNULERING VAN DE AANKOOP

  Een aankoop gefinancierd met Aplázame kan worden geannuleerd omdat de bestelling is verwijderd, afgewezen of geretourneerd. Hiervoor hoeft u alleen maar aan te geven bij GymCompany en het retourproces uit te voeren.

  Eenmaal verwerkt vanuit GymCompany, uit Aplázame, wordt alles wat in rekening is gebracht tot het moment van annulering van de financiering terugbetaald op de kaart van de klant: aanbetaling, commissie en kosten.

 • ANDERE KENMERKEN AANGEBODEN DOOR APLÁZAME FINANCIERING

  • Voorschot op de betaling van de financiering. Als de klant dat wenst, kan hij/zij op elk moment de rest van de termijnen betalen die hij in afwachting van een krediet heeft. U hoeft alleen maar uw configuratiescherm in te voeren om dit op de Aplázame-website te kunnen doen.
  • Wijzig de datum van de betalingen. U kunt de aangegeven betaaldatum in het financieringsproces wijzigen. U hoeft alleen maar contact op te nemen met het klantenserviceteam van Aplázame, via de e-mail [email protected] en de betalingsdag aan te geven die u wilt vastleggen.
  • Wijziging van de kaart waarop de betalingen voor elke maand in rekening worden gebracht. U hoeft alleen maar in te loggen op de website van Aplázame en in het gedeelte "Voorkeuren" de gegevens toe te voegen van de nieuwe kaart waarop u de kosten wil betalen.
  • Herinneringen met betrekking tot de betalingen. Herinneringen worden in dergelijk geval per e-mail of naar uw mobiele telefoon verzonden: Kennisgeving van de volgende betaling, een paar dagen van te voren / om de wijziging van de bankkaart aan te vragen als deze tijdens de looptijd van financiering zou verlopen zijn / informeren over de status van annuleringen of terugbetalingen en of er een probleem is geweest bij het innen van de betalingen.

De levertijd en de voorwaarden voor gratis verzending zijn hetzelfde ongeacht de betaalmethode die u kiest. Alle betalingen dienen te gebeuren in Euro.

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.