INTEGRALE FITNESSRUIMTE-ONTWERP

VOOR HOTELS, PERSONAL TRAINERS EN PROFESSIONELE CENTRA

Wij beschikken over een breed scala aan professionele en semi-professionele fitnessapparatuur, ontworpen om te voldoen aan de ruimte- en budgetvereisten van faciliteiten.

Vraag uw offerte aan

OVER ONS

LEIDERS IN VERKOOP EN DISTRIBUTIE

Bij Titanium Strength weten we hoe we ons kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van onze klanten, door prestaties te bieden die weinig merken kunnen evenaren.
We hechten veel waarde aan het bieden van een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, om toegankelijk te zijn voor allerlei soorten fitnessprojecten.

We bieden een breed scala aan producten zodat u de apparatuur kunt vinden die het beste bij uw behoeften past.

PRODUCTEN VOOR ELK PUBLIEK

Onze apparatuur doorloopt een streng ontwerpproces, ontwikkeld na een gedetailleerde studie van biomechanica en ergonomie, onder toezicht van professionals op dit gebied.

Gedurende een lange ontwerpperiode zorgen we ervoor dat alle apparatuur voldoet aan de prestatievereisten die worden gesteld in een commerciële omgeving..
Het resultaat is een intuïtieve, veilige en effectieve trainingservaring, zowel voor beginners als ervaren atleten.

Bekijk de producten

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Voorstel + catalogus + 2D-plannen


Bel ons op: +31 85 208 8308

FITNESSRUIMTE-ONTWERP

Bent u een fitnessprofessional en denkt u eraan uw eigen sportcentrum te openen? Wilt u zich onderscheiden van de concurrentie met eersteklas fitnessfaciliteiten voor uw klanten?
Onze service voor fitnessruimte-ontwerp en -uitrusting biedt alle benodigde tools om uw project te realiseren, van apparatuur tot gespecialiseerd advies dat het potentieel van uw faciliteit maximaliseert.

2D-PLANNEN

Als u het zich kunt voorstellen, kunnen we het ontwerpen.

Bij Titanium Strength beschikken we over een gespecialiseerd team dat uw projecten kan realiseren. Onze consultants en ontwerpers hebben uitgebreide ervaring en zorgen samen met uw architect of decorateur voor alle details. We houden rekening met essentiële aspecten zoals de veiligheid van gebruikers, capaciteit, de opstelling van apparatuur, esthetiek en ruimtebeperkingen om een optimaal resultaat te garanderen.
Ontwerp uw fitnessruimte of sportruimte samen met ons en creëer een ruimte met een eigen identiteit die u onderscheidt van de concurrentie.

Neem contact op met een consultant

FITNESSRUIMTES OOR ELK PROFIEL

WIJ PASSEN DE FACILITEITEN AAN OP DE INDIVIDUELE BEHOEFTEN VAN UW BEDRIJF

Titanium Strength is gespecialiseerd in uitgebreid advies en uitrusting voor elke sportfaciliteit, ongeacht het type bedrijf. Bent u een personal trainer? Heeft u een fitnessruimte nodig voor uw hotel? Neem contact met ons op en wij maken uw project werkelijkheid.

PERSONAL TRAINERS

We weten dat elke professional specifieke eisen heeft, en ons doel is om u te helpen uw ruimte te creëren. Ongeacht de specialisatie - functionele training, krachttraining, revalidatie, teamsporten, enz. - we zijn klaar om 100% aan uw verwachtingen te voldoen.

PROFESSIONELE FITNESSRUIMTES

We zijn gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor allerlei soorten professionele faciliteiten. Of u nu een grote sportschool, een openbare faciliteit of een sporthal heeft, een studio voor personal training of zelfs een ruimte voor functionele training of CrossFit, wij helpen u.

FITNESSRUIMTES VOOR HOTELS EN GEMEENSCHAPPEN

Ons team van experts werkt nauw met u samen om uw behoeften te begrijpen en een op maat gemaakte fitnessruimte te creëren die perfect bij uw accommodatie past. We passen ons aan aan elk budget en elk type bedrijf: particuliere accommodaties, gemeenschappen, hotels, resorts, vakantiehuizen, campings, enz.

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Als u nog niet overtuigd bent, bel ons dan en wij begeleiden u tijdens het hele aankoopproces. We garanderen de beste prijs op de markt, probleemloze retouren, veilige betalingsmethoden en een langdurige relatie om ervoor te zorgen dat u de hoogste tevredenheid met onze diensten krijgt.

BEL ONS
+31 85 208 8308

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.