Leveringsmethoden

Al onze producten zijn inclusief gratis levering op het gelijkvloers.

De levering van een product in een woning of flatgebouw wordt beschouwd als levering op het gelijkvloers. De klant is verantwoordelijk voor het verplaatsen en installeren van de apparatuur op de locatie van zijn/haar voorkeur.

Extra service bij levering wordt 5 tot 10 werkdagen na ontvangst van het product uitgevoerd. Indien er nadien toch een professionele installatie nodig zou zijn, gelden er extra kosten die bij de aankoop van het product worden aangegeven. Wil je je product thuis geleverd krijgen en vakkundig gemonteerd hebben, dan geldt er ook een meerprijs die bij aankoop van het product wordt aangegeven.

GRATIS OP GELIJKVLOERS

Al onze producten zijn inclusief gratis levering op het gelijkvloers. De levering van een product in een woning of flatgebouw wordt beschouwd als levering op het gelijkvloers. De klant is verantwoordelijk voor het verplaatsen en installeren van de apparatuur op de locatie van zijn/haar voorkeur. De leveringsservice gaat van 5 tot 10 werkdagen.

LEVERING MET SERVICE

Als je wilt dat wij de machine met een assistent tot aan de deur van je huis of appartement brengen, kan je deze service reserveren.

Let op: Vanwege het volume en het gewicht van sommige producten kan deze service ongemakken opleveren op het moment van levering, bijvoorbeeld dat het product niet in de lift past.

OP HET GELIJKVLOERS + INSTALLATIE

De klant is verantwoordelijk voor het brengen van de machine naar de door hem/haar gekozen ruimte. Eenmaal de plaats is bepaald, sturen we een technicus terplaatse om het product te installeren.

De termijn om dit soort service uit te voeren varieert van 5 tot 10 werkdagen vanaf het moment dat je het artikel op je huisadres ontvangt. Het technische team past de routes aan op basis van de ontvangst van goederen van klanten.

LEVERING BINNEN HET GEBOUW + INSTALLATIE

Onze monteurs komen de machines brengen, op een vooraf met jou afgesproken datum en tijd. De machines worden gemonteerd en getest op de door jou aangegeven plaats. Voor bestellingen met dergelijke service raden we je aan om een ​​gepersonaliseerde offerte aan te vragen. De termijn varieert van 5 tot 10 werkdagen vanaf datum van bestelling.

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.