Roeitrainers

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom jij een roeitrainer moet kopen

Of je nu vet wilt verbranden of spiermassa wilt opbouwen, de roeitrainer is perfect voor elk doelwit dat je voor jezelf opstelt. Dit apparaat traint namelijk 90% van alle spieren in je lichaam! Je zit dus zeker goed met een roeiapparaat.

Bovendien is een roeitrainer een van de makkelijkste fitnesstoestellen om te gebruiken. Debutant of expert van de gym, deze machine is geschikt voor elk niveau. Het volstaat om een deftige postuur te behouden, rug in een hoek van 45 graden en goed recht, om de efficiëntie van je training te maximaliseren en het risico op blessures te verkleinen. Als je je roeiapparaat 2-3 keer per week gebruikt, zal je je de positieve effecten na de eerste maand van gebruik al voelen.

Welke spieren traint de roeitrainer?

De roeimachine is een uitstekende keuze om spiermassa te ontwikkelen, maar welke spieren worden nu exact gebruikt tijdens het sporten op de roeier? Tijdens het roeien worden in je bovenlichaam de abs, de biceps en de triceps, de borstspieren en de deltoïden getraind. Ook krijgt je onderlichaam zal zich maximaal ontwikkelen. Quadriceps, billen en kuiten zullen er allemaal aan moeten geloven!

De roeitrainer is eveneens een van de veiligste fitness machines op de markt. Doordat er geen schokken aanwezig zijn en dat het rythme volledig door jou bepaald wordt, kan je met een gerust hart en in volledige veiligheid genieten van een intense training.

Tussen de cardiotoestellen is de roeitrainer ook bij de beste van de klas. Een halfuurtje roeien kan al snel zo’n 400 calorieën verbranden! Ook is de machine goed voor je cardiovasculair systeem. Door de hoge intensiteit die ook van lange duur is, zal je hart net zoals al je andere spieren ook goed werken. Door deze inspanning zal je hart steeds beter en beter worden op vlak van bloed rondpompen. Ten laatste zal je VO2 max, het volume zuurstof dat je lichaam gebruikt tijdens maximale inspanning, ook drastisch toenemen en zo dus voor een betere conditie zorgen.

Roeitrainer met waterweerstand of roeitrainer met luchtweerstand?

Er zijn verschillende soorten roeiapparaten op de markt, dus wat is de beste roeitrainer voor jou? In het Titanium Strength gamma kan je 2 verschillende soorten roeiapparaten vinden: Die met waterweerstand en die met luchtweerstand. Het concept is voor beide machines hetzelfde: een roeibeweging nabootsen. De machine doet dit, naargelang de intensiteit van training die u wilt, door weerstand van verschillende niveaus te simuleren.

Het verschil tussen de 2 apparaten is simpelweg de sensatie van de beweging en de beleving. Wil je een echte en authentieke roeier ervaring, dan is de water roeitrainer voor jou! Door het geluid van de roeitrainer waan je je een echte roeier die op een meer of rivier aan het sporten is. Wil je simpelweg een intensieve training voor het hele lichaam terwijl je televisie kijkt, dan is de roeitrainer met luchtweerstand meer voor jou. Deze maakt namelijk een pak minder lawaai en zo kan je rustig naar je favoriete shows kijken.

Roeiapparaten om thuis te fitnessen

Zoek je een roeiapparaat dat perfect in jouw huis of appartement past? Zoek niet verder, Titanium Strength heeft precies naar waar jij op zoek bent. Dankzij de inklapbare roeitrainer bespaar jij enorm veel ruimte in je huis. Zin om thuis intensief te trainen maar denken dat je niet genoeg ruimte hebt om een kwalitatieve training te hebben? De opvouwbare roeitrainer biedt je enorm veel extra ruimte aan zonder in te moeten boeten op vlak van kwaliteit. Het transporteren en stockeren van dit type roeier is veel makkelijker dan een conventionele roeitrainer.

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.