All in One Trainers

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een complete workout met jouw krachtstation

Laten we ons eerst de vraag stellen: Wat is een krachtstation? Een krachtstation is in essentie een apparaat dat lijkt op een gigantische kooi die het equivalent van vele andere apparaten in één station combineert. De meeste van deze machines zijn uitgerust met een barbell, katrollen, kabels en natuurlijk gewichten.

Deze fitness stations zijn ontworpen met één doel voor ogen: Het mogelijk maken alle spieren van het lichaam te trainen door enorm veel oefeningen aan te bieden die je trainingen gevarieerd en intens zullen houden.

Waarom jij een krachtstation moet kopen

Er zijn enorm veel redenen om een home gym te kopen. Een krachtstation biedt enorm veel voordelen aan die onmisbaar zijn in elke professionele en home fitness.

Zoals hierboven vermeld, is het fitness krachtstation een van de meest veelzijdige apparaten in elke fitness. Naargelang het model dat je kiest, zal je toegang hebben tot een veelheid aan oefeningen die elk specifieke spiergroepen viseren. Biceps, triceps, borstspieren, rug, quadriceps, bilspieren, hamstrings of kuiten, aan jou om te kiezen wat je wilt trainen! Het is ook zeer gemakkelijk om te wisselen tussen verschillende spiergroepen en je zal dus niet veel van je rusttijd moeten opofferen om de configuratie van je machine aan te passen. Je kan bij je krachtstation ook nog een halterbank toevoegen om toegang te hebben tot nog meer variaties van je favoriete oefeningen.

Bovendien biedt Titanium Strength compacte krachtstations aan. Deze zijn de beste krachtstations voor thuis en zullen je helpen enorm veel plaats te besparen. Niet alleen zijn deze krachtstations perfect voor thuisgebruik, maar kunnen ze ook helpen met plaats besparen in een commerciële fitness. Met dit apparaat haal je het meeste uit je trainingen zonder enorm veel plaats op te offeren.

Op vlak van trainingen zelf, biedt het multifunctioneel krachtstation ook vele voordelen. Ten eerste kan je met een fitness station zowel unilaterale als bilaterale oefeningen doen. Met unilaterale kan je kracht ongelijkheden wegwerken door je zwakkere kant meer te trainen dan je dominante kant.

Ten tweede kan je oefeningen uitvoeren die een constante druk uitvoeren op je spieren. Je kan je gewichten niet zomaar laten vallen omdat je hiermee misschien je machine beschadigd. Door je gewicht af te remmen om het niet tegen je krachtstation te laten knallen, zal je je spieren langer onder druk zetten en hierdoor zullen ze zich sneller ontwikkelen en zal je sneller resultaten zien.

Tenslotte is het krachtstation een van de veiligste machines die je kan gebruiken. Het grootste deel van de tijd zal je met vaste gewichten werken en riskeer je dus niet echt om je te blesseren. Bij een groot deel van deze stations is er ook Smith Machine geïntegreerd in de kooi, waarmee je zonder hulp kan bankdrukken dankzij de veiligheid.

Bespaar geld met je fitness station

Als je een kwalitatieve, complete en niet al te dure machine zoekt, ben je op de juiste plek. De krachtstation van Titanium Strength zijn gemaakt van de beste materialen en dit allemaal terwijl we de kost zo laag mogelijk houden.

Hoewel de initiële prijs best hoog lijkt, blijft het krachtstation een van de beste investeringen die je kan maken. Als je een goede machine koopt en er zorg voor draagt, zal je er vele jaren van kunnen genieten. Bovendien bieden we bij Titanium Strength 2 jaar garantie aan omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten.

Waar wacht jij nog op? Begin nu met het trainen van je hele lichaam met behulp van je gloednieuwe krachtstation!

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.