Smith Machines

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een Smith Machine?

Vooraleer je een machine kan kiezen die bij je past, moeten we eerst weten wat een Smith Machine is. Een Smith Machine is een zeer populair apparaat in zowel home als commerciële gyms. Deze machine is ideaal voor zowel beginners als gevorderde fitnessers. Het apparaat bestaat uit een kader een gefixeerde barbell die je verticaal en in sommige gevallen horizontaal kan bewegen.

Koop je Smith Machine naargelang je noden

Bepaalde Smith Machines hebben ook andere oefeningen die geïntegreerd zijn in het apparaat. Denk maar aan katrollen, een halterbank, een pull-up bar, etc. Sommige modellen bieden zelfs een losse barbell aan om de vaste versie te complementeren.

Bij het kiezen van je Smith Machine, moet je zeer goed rekening houden met de functionaliteiten die je zoekt in de machine en welke oefeningen je er mee wilt uitvoeren. Wil je bench pressen met je Smith Machine, squats, hip thrusts en andere simpele oefeningen uitvoeren, dan zal een simpele Smith Machine genoeg zijn voor je.

Zoek je een apparaat voor al je fitness noden, dan is een multifunctionele Smith Machine meer iets voor jou. Deze machines bieden je een totaalpakket van oefeningen en accessoires aan zodat jij elke training keer op keer fris kan houden. Naargelang het soort apparaat dat je zoekt, zal je apparaten met een leg press, katrollen, pull-up bars, power racks en nog veel meer kunnen vinden. Je kan met sommige van deze multifunctionele Smith Machines zelfs, moest je het willen, met meerderen tegelijk trainen.

Profiteer van de voordelen van onze Smith Machines aan de beste prijzen!

Er zijn veel voordelen bij het kopen van een Smith Machine. Het zijn professionele en compacte machines die je een totaalpakket aan fitness oefeningen aanbiedt. Je hebt dus maar één machine nodig om toegang te hebben tot oefeningen die je helpen zowel je bovenlichaam als je onderlichaam te trainen. Dit is waarom een Smith Machine een absolute favoriet is in home gyms, aangezien je maar één apparaat moet kopen om zo goed als alle belangrijkste spiergroepen te trainen.

Bovendien laat een Smith Machine je toe om je alleen te trainen en zul je geen spotter nodig hebben die je helpt wanneer je het gewicht niet meer omhoog krijgt. Doordat de barbell gefixeerd is, kan je op elk moment de staaf stoppen met behulp van een simpele polsbeweging. Dit maakt je in staat om zwaardere gewichten te heffen in een 100% veilige omgeving omdat je altijd de barbell zal kunnen stoppen zodat hij niet op jou valt.

Ten laatste biedt de Smith Machine een veel stabiliteit aan tijdens jouw trainingen. Dit is handig voor beginners. Je zal minder gebruik moeten maken van je stabilisatoren tijdens je sessies op dit apparaat. Door deze extra stabiliteit en het feit dat je zo goed als geen gebruik maakt van je stabilisatoren, kan je specifieke spiergroepen isoleren voor gecibleerde en intense trainingen.

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.