Verstelbare Dumbbells 2-36 kg + Rack MA36

€ 1.195,00 € 795,00

In voorraad

Verstelbare Dumbbells 2-36 kg + Rack MA36

Verstelbare Dumbbells 2-36 kg + Rack MA36

€ 1.195,00 € 795,00

Premium Vlakke Halterbank 272BP

Titanium Strength 272BP Premium vlakke halterbank Ben je op zoek naar een vlakke, robuuste en stabiele halterbank? Zoek niet verder, de Titanium Strength Flat Bench is je ideale partner voor je halte...

Meer weten
Toevoegen
€ 175,00

Verstelbare FID Multi-Positie Halterbank 230BM

Als u overweegt een halterbank te kopen, is de Titanium Strength Heavy Duty FID de beste die u kunt vinden. Met de kwaliteitsgarantie van een merk als Titanium Strength, leider in de markt voor de ...

Meer weten
Toevoegen
€ 245,00

Multifunctionele Verstelbare Halterbank 130RB Professionele HD

De Titanium X-lijn is net zo serieus als zware trainingsapparatuur. Ontworpen voor levenslang gebruik in commerciële sportscholen, Crossfit-centra of thuissportscholen, met een dikte van 3 mm x 70...

Meer weten
Toevoegen
€ 415,00

Pas hieronder je bestelling aan!

€ 1.195,00 € 795,00
Financier uw aankoop
Levering & Installatie

Etiketten

Dumbbells

Product Informatie

Meer
More Information
Gebruik Semi-Professioneel
Merk Titanium Strength
Breedte cms. 84.00
Loopband cms.Breedte 77.00
Hoogte cms. 103.00
Gebruikersgewicht (kg) 96.00

Know more

Titanium Strength Verstelbare Dumbbells 2-36 kg + Rack MA36

De verstelbare dumbbells van Titanium Strength zijn het essentiële accessoire in een sportschool van elk niveau. Ze zijn ook perfect voor de meest veeleisende sporters die thuis hun eigen sportschool opzetten.

Dit set dumbbells valt op door zijn hoogwaardige materialen, een ergonomische grip die bewegingen vergemakkelijkt en comfort toevoegt aan het uitvoeren van oefeningen met gewicht.

Met een eenvoudige aanpassing door aan de selector te draaien kun je het gewicht kiezen en snel instellen. De veranderingen voor routines met oplopende series zullen dus veel gemakkelijker en comfortabeler zijn voor de atleet.

Je staat voor 2 dumbbells van elk 36 kg, die samen in totaal 72 kg vormen. Denk je niet dat dit een geweldige kans is om ruimte en geld te besparen?

Je hebt in slechts één paar dumbbells al het gewicht dat je nodig hebt om je hele lichaam te trainen.

Ze zijn ideaal als je de ruimte van je sportschool of huis-gym wilt optimaliseren!

Meer weten

Waarom de verstelbare 2-36 kg dumbbells + rack MA36 van Titanium Strength kopen?

Omdat ze jou beste optie zijn als je je ruimte wilt optimaliseren zonder de kilo's in te leveren die nodig zijn voor uw trainingen.

Met gewichten gaande van 2 kg tot 36 kg, kun je met deze hoogwaardige dumbbells biceps, schouders, rug en zelfs bilspieren op een comfortabele en persoonlijke manier trainen.

Hun fabricage met hoogwaardige materialen en hun ergonomische en verstelbare ontwerp zorgen ervoor dat ze geschikt zijn voor alle niveaus en soorten krachttraining.

Deze verstelbare dumbbells hebben een strak opbergrek om ze netjes, toegankelijk en in een kleine ruimte te houden.

Wat kun je nog meer verwachten van verstelbare dumbbells waarvan de garantie is gecertificeerd door het merk Titanium Strength?

Twijfel niet langer.

Bereid je trainingsroutine voor, koop de beste Titanium Strength Verstelbare Dumbbells en begin morgen met trainen als een pro.

Over het merk Titanium Strength:
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

We ondersteunen de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie voor: al onze producten, wat je gemoedsrust geeft bij het kiezen van eender welk TitaniumStrength product. De garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

GARANTIES ONDERWORPEN AAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Titanium Strength zijn vervaardigd aan de originele fabrieksgarantie, die hieronder worden:

 • Titanium strength fitness
  • STRUCTUUR EN LASWERK: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • COSMETISCHE SCHADE: 3 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
 • Titanium strength banken
  • STRUCTUUR: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
  • COSMETISCHE SCHADE: 3 maanden
 • Titanium strength cardio
  • STRUCTUUR: 3 jaar
  • MECHANIEK: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
 • Accessoires en losse gewichten
  • ALGEMEEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: uitgesloten
 • Titanium Strength Pro

   Fitness PRO:

  • STRUCTUUR EN LASWERK: 5 jaar
  • VERF: 1 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • DAÑOS COSMÉTICOS: 3 maanden

   Cardio PRO:

  • STRUCTUUR: 7 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • MANKRACHT: 1 jaar

BELANGRIJKE INFORMATIE

De garantie vervalt voor elk product dat is beschadigd als gevolg van verkeerd gebruik, verwaarlozing, aanpassing, manipulatie van verwerking opslag.

Er worden geen garantieclaims geaccepteerd op producten die door gebruik onbruikbaar zijn geworden verlengd en hebben door normale slijtage het einde van hun levensduur bereikt.

Opmerking: garantie geldt op producten voor thuisgebruik, die is niet geldig voor commerciële omgevingen. Onder commerciële omgeving wordt verstaan: een hotelgym, een buurtgemeenschap, een persoonlijk trainingscentrum, een revalidatiecentrum, een centrum in de strijdkrachten van een collectief.

Als u enige vorm van verduidelijking nodig heeft, aarzel dan niet om ons te bellen en wij zullen u de meest geschikte machines aangeven op basis van uw behoeften. We zijn er om u te helpen en we willen dat uw bedrijf winstgevend is.

Door het volume en het gewicht van onze producten is het logistieke proces van een fitness bedrijf appart.
We hebben onze eigen voertuigen en overeenkomsten met toonaangevende nationale en internationale transportbedrijven.

VERZENDINGEN

Verzending duurt gewoonlijk 6 tot 10 werkdagen.*.

Voor meer efficiëntie belt de vervoerder u altijd vóór levering.

Als hij u niet vindt, laat hij u een briefje achter met een telefoonnummer om een afspraak te maken voor een toekomstige datum en geschikte tijd.

*Voor geselecteerde producten

LOCALISEER UW BESTELLING

De beste manier om de volgorde te volgen, is door een e-mail te sturen naar: [email protected] met uw volledige naam en ordernummer of factuurnummer.

Onze klantenservice zal u een paar uur antwoorden met alle beschikbare informatie: waar u zich bevindt, wanneer u aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

Premium Service

Als uw bestelling een professionele Premium-installatie omvat, zullen onze technici rechtstreeks contact met u opnemen om de meest geschikte datum en tijd voor u op te geven. Houd u er aub rekening mee dat we momenteel geen installaties kunnen uitvoeren wegens leveringen

In bepaalde gevallen (gebrek aan klantgegevens of foutieve gegevens) behoudt Titanium Strength zich de mogelijkheid voor om haar klanten om een specifiek formulier te vragen van betaling in het geval dat de identiteit van de koper niet geloofwaardig wordt bewezen, of aanvullende documenten die de juistheid van de betaling bewijzen.

Ongeacht de betaalmethode die je kiest, de levertijd en de voorwaarden voor gratis verzending zijn hetzelfde. Alle betalingen moeten worden gedaan in €.

Tot nu toe heeft geen van onze klanten frauduleus creditcard-gebruik gemeld als gevolg van aankopen in onze winkel of website. We hebben zoveel vertrouwen in de veiligheid van ons systeem dat we elke aankoop ondersteunen met een veiligheidsgarantie.

VEILIGHEID

We gebruiken een beveiligde server en versleutelen alle informatie; inclusief naam, adres en banknummers. Dit betekent dat uw informatie versleuteld is om veilig over het internet te surfen. Alle gegevens, inclusief bankgegevens, worden automatisch versleuteld met behulp van Secure Socket Layer (SSL).

Een klein hangslot-pictogram in uw browser geeft aan dat u naar de beveiligde verbindingsmodus gaat, samen met het begin van de webadressen van "http" tot "https".

BETALINGSMETHODEN

 • BANKOVERSCHRIJVING

 • CREDITKAART

 • Paypal

 • FINANCIERING OP AFBETALING

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.