Titanium Strength Commercial Curved Treadmill - Curve loopband

In voorraad

Titanium Strength Commercial Curved Treadmill - Curve loopband

Titanium Strength Commercial Curved Treadmill - Curve loopband

€ 5.995,00 € 2.495,00
€ 5.995,00 € 2.495,00

Pas hieronder je bestelling aan!

€ 5.995,00 € 2.495,00
Financier uw aankoop
Levering & Installatie

Product Informatie

Meer
More Information
Gebruik Professioneel, Semi-Professioneel, Thuisgebruik
Merk Titanium Strength
Express verzending Nee
Breedte 89.00
Hoogte 142.00
Loopband Breedte 180.00
more_spec Running Area: 160 x 44 cm
Maximaal gebruikersgewicht (kg) 200.00
Gebruikersgewicht (kg) 145.00
Available from 5 jul. 2022

Know more

Titanium Strength Commercial Curved Treadmill - Curve loopband

De loopband is de typische cardio-sectie die elke professionele sportschool onder zijn machines heeft, maar niet alle hebben een professionele curve loopband.

Hier en nu laten we u kennismaken met uw volgende Titanium Strength zelf-aandrijvende curve loopband.

Dit nieuwe innovatieve systeem werkt door middel van zelfaandrijving (zonder motor) en heeft een ontwerp dat een curve aan de basis simuleert. Het zorgt dus voor een betere looppas met minder impact en dat heeft meerdere voordelen:

Verbrandt 30% meer calorieën dan de conventionele loopband.

Lage impact. Het mechanische systeem van de gebogen mat zorgt voor een goede schokabsorptie en is bovendien een soepel en stil systeem omdat er geen wrijving of slijtage is die wel optreedt op de standaard loopband.

Het is een ideale cardio-machine voor HIIT-training omdat het de verandering mogelijk maakt van sprinten naar snel lopen (en vice versa).

Lage onderhoudskosten en de hoogste kwaliteit van de componenten die zorgen voor een lange levensduur van het apparaat.

Zelf-aandrijvende loopbanden hebben geen elektriciteit nodig om te functioneren, dus u bespaart niet alleen kosten voor het onderhoud van uw sportschool, maar draagt ​​ook bij aan de bescherming van het milieu.

Waarom zou je geen curve loopband kopen voor je sportschool?

Meer weten

Waarom de Commercial Titanium Strength Curve Loopband kopen?

Dit soort loopbanden bieden de atleten de mogelijkheid om hun maximale sprint te trainen en zodoende snelheid te maken. Het is vergelijkbaar met vrij rennen, dus de veranderingen van het ritme zullen veel praktischer en sneller zijn voor het meten van je eigen weerstand, omdat de snelheid door jijzelf wordt bepaald en niet door een motor. Dit zijn niet-gemotoriseerde loopbanden, dit zorgt op die manier voor de noodzaak om bij elke stap zelf te duwen en genereert een grotere inzet van de hamstrings.

Kenmerken:

 • Het feit dat het oppervlak hol is, helpt ons bij het te starten en de eerste stappen in de voorste zone te nemen en zo de beweging te vergemakkelijken. Bovendien is één van de belangrijkste voordelen dat het een lage impact van de voet op het oppervlak mogelijk maakt door het nieuwe ontwerp, waardoor de gebruiker wordt gedwongen correct te rennen en waardoor typische hardloopblessures worden vermeden.

 • Het ontwerp vertegenwoordigt een verandering in voortbeweging in vergelijking met die van een plat oppervlak. Er zitten krachtsensoren in de mat die snelheid en krachtprestaties kunnen evalueren. De voordelen eindigen hier niet, je verbetert ook je looptechniek omdat het de instap van de middenvoet in de looppas vergemakkelijkt en helpt om het klassieke hielschokken te vermijden.

Hoe te gebruiken?

 • Begin met lopen en verhoog geleidelijk aan je snelheid, zoals bij alle trainingen is het een kwestie van oefenen, wat een periode van aanpassing met zich meebrengt.

 • Net zoals we de techniek bij vrij rennen verbeteren, kunnen we dit doen met de curve loopband. De positie van ons lichaam en de betrokken spieren zijn praktisch hetzelfde als bij vrij rennen, waarbij niet alleen het onderlichaam op spierniveau wordt verbeterd, maar gezien we zelf ons eigen gewicht verplaatsen, zonder gebruik van een motor, zal bovendien de weerstand en het zuurstofvolume aanzienlijk toenemen, alsook de kracht van het onderlichaam door de verbetering van het anaërobe vermogen.

 • Het calorieverbruik zal 30% hoger zijn dan wanneer we trainen op een traditionele loopband, omdat we zelf de beweging genereren.

Dit apparaat is geen eenvoudige loopband, maar u kunt er wel voor zorgen dat u het vermogen, de weerstand en de intensiteit van uw trainingen verbetert zonder dat u de deur uit hoeft.

Je bereikt al je trainingsdoelen!

Zoals je kan zien, zijn de verschillen aanzienlijk in vergelijking met traditionele loopbanden. Ook erg belangrijk: ze genereren geen elektriciteitskosten! En daarmee werken ze mee aan duurzaamheid.

Waarom wacht je nog om het meeste uit je carrière te halen?

Over Titanium Strenght
Toonaangevend merk in de verkoop van toestellen voor kracht- en cardiotraining.

We ondersteunen de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie voor: al onze producten, wat je gemoedsrust geeft bij het kiezen van eender welk TitaniumStrength product. De garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

GARANTIES ONDERWORPEN AAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Titanium Strength zijn vervaardigd aan de originele fabrieksgarantie, die hieronder worden:

 • Titanium strength fitness
  • STRUCTUUR EN LASWERK: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • COSMETISCHE SCHADE: 3 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
 • Titanium strength banken
  • STRUCTUUR: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
  • COSMETISCHE SCHADE: 3 maanden
 • Titanium strength cardio
  • STRUCTUUR: 3 jaar
  • MECHANIEK: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
 • Accessoires en losse gewichten
  • ALGEMEEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: uitgesloten
 • Titanium Strength Pro

   Fitness PRO:

  • STRUCTUUR EN LASWERK: 5 jaar
  • VERF: 1 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • DAÑOS COSMÉTICOS: 3 maanden

   Cardio PRO:

  • STRUCTUUR: 7 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • MANKRACHT: 1 jaar

BELANGRIJKE INFORMATIE

De garantie vervalt voor elk product dat is beschadigd als gevolg van verkeerd gebruik, verwaarlozing, aanpassing, manipulatie van verwerking opslag.

Er worden geen garantieclaims geaccepteerd op producten die door gebruik onbruikbaar zijn geworden verlengd en hebben door normale slijtage het einde van hun levensduur bereikt.

Opmerking: garantie geldt op producten voor thuisgebruik, die is niet geldig voor commerciële omgevingen. Onder commerciële omgeving wordt verstaan: een hotelgym, een buurtgemeenschap, een persoonlijk trainingscentrum, een revalidatiecentrum, een centrum in de strijdkrachten van een collectief.

Als u enige vorm van verduidelijking nodig heeft, aarzel dan niet om ons te bellen en wij zullen u de meest geschikte machines aangeven op basis van uw behoeften. We zijn er om u te helpen en we willen dat uw bedrijf winstgevend is.

TWIJFELS? Stuur ons je vraag

Door het volume en het gewicht van onze producten is het logistieke proces van een fitness bedrijf appart.

We hebben onze eigen voertuigen en overeenkomsten met toonaangevende nationale en internationale transportbedrijven.

VERZENDINGEN

Verzending duurt gewoonlijk 6 tot 10 werkdagen.*.

Voor meer efficiëntie belt de vervoerder u altijd vóór levering.

Als hij u niet vindt, laat hij u een briefje achter met een telefoonnummer om een afspraak te maken voor een toekomstige datum en geschikte tijd.

*Voor geselecteerde producten

LOCALISEER UW BESTELLING

De beste manier om de volgorde te volgen, is door een e-mail te sturen naar: [email protected] met uw volledige naam en ordernummer of factuurnummer.

Onze klantenservice zal u een paar uur antwoorden met alle beschikbare informatie: waar u zich bevindt, wanneer u aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

Premium Service

Als uw bestelling een professionele Premium-installatie omvat, zullen onze technici rechtstreeks contact met u opnemen om de meest geschikte datum en tijd voor u op te geven. Houd u er aub rekening mee dat we momenteel geen installaties kunnen uitvoeren wegens leveringen

In bepaalde gevallen (gebrek aan klantgegevens of foutieve gegevens) behoudt Titanium Strength zich de mogelijkheid voor om haar klanten om een specifiek formulier te vragen van betaling in het geval dat de identiteit van de koper niet geloofwaardig wordt bewezen, of aanvullende documenten die de juistheid van de betaling bewijzen.

Ongeacht de betaalmethode die je kiest, de levertijd en de voorwaarden voor gratis verzending zijn hetzelfde. Alle betalingen moeten worden gedaan in €.

Tot nu toe heeft geen van onze klanten frauduleus creditcard-gebruik gemeld als gevolg van aankopen in onze winkel of website. We hebben zoveel vertrouwen in de veiligheid van ons systeem dat we elke aankoop ondersteunen met een veiligheidsgarantie.

VEILIGHEID

We gebruiken een beveiligde server en versleutelen alle informatie; inclusief naam, adres en banknummers. Dit betekent dat uw informatie versleuteld is om veilig over het internet te surfen. Alle gegevens, inclusief bankgegevens, worden automatisch versleuteld met behulp van Secure Socket Layer (SSL).

Een klein hangslot-pictogram in uw browser geeft aan dat u naar de beveiligde verbindingsmodus gaat, samen met het begin van de webadressen van "http" tot "https".

BETALINGSMETHODEN

 • BANKOVERSCHRIJVING

 • CREDITKAART

 • Paypal

 • FINANCIERING OP AFBETALING

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.