Titanium Strength TF3 Multipower Rack

€ 3.295,00 € 1.995,00

In voorraad

Titanium Strength TF3 Multipower Rack

Titanium Strength TF3 Multipower Rack

€ 3.295,00 € 1.995,00

Titanium Strength set Olympische Schijven 80 Kg

Ben je op zoek naar een pakket resistente Olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te beginnen met trainen met gewichten? Met deze set olympische schijven van 80 kg van het merk Titanium St...

Meer Weten
toevoegen
€ 395,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 120 Kg

Hebt u ervaring en bent u op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om te trainen met gewichten? Met deze set Olympische schijven van 120 kg van het merk Tita...

Meer Weten
toevoegen
€ 585,00

Titanium Strength set Olympische Halterschijven 150 Kg

Heb je ervaring en ben je op zoek naar een pakket resistente olympische schijven met een hoge duurzaamheid om trainen met gewichten? Met deze set van 150 kg olympische schijven van het merk Titaniu...

Meer Weten
toevoegen
€ 834,00

Pas hieronder je bestelling aan!

€ 3.295,00 € 1.995,00
Financier uw aankoop
Levering & Installatie

Product Informatie

Meer
More Information
Gebruik Professioneel
Merk Titanium Strength
Breedte cms. 180.00
Hoogte cms. 224.00
Loopband cms.Breedte 213.00
Gebruikersgewicht (kg) 142.00
Max Load (kg) 200.00
Maximaal gebruikersgewicht (kg) 150.00

Know more

Titanium Strength TF3 Multipower Rack

Ben je op zoek naar professionele apparatuur voor krachttraining? De Titanium Strength TF3 is de perfecte combinatie van een Smith Toestel en een Power Rack voor zowel vrije-gewichts- als geleide haltertraining.

Hij is ontworpen voor fitnessliefhebbers die maximale garanties nodig hebben bij het heffen van zware gewichten.

Met dit toestel is de veiligheid van de atleet gegarandeerd. Niet alleen vanwege de superstabiele en resistente structuur, maar ook vanwege de J-haken en de beveiligingsspotters, zodat je in geen geval onder de stang bekneld kunt raken.

Bovendien bevat het Smith-toestel twee stops die aan de verchroomde haken kunnen worden bevestigd, zodat ze in geval van nood de stang kunnen opvangen. Zo kun je je records met vertrouwen breken!

Met de combinatie van een verstelbare bank kun je een complete training van alle spiergroepen uitvoeren. Oefeningen voor rug, schouders, borst, benen... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het TF3 Power Rack is ideaal voor commerciële omgevingen, maar ook voor thuisgym van de meest veeleisende atleten die op zoek zijn naar apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Meer weten

Waarom zou ik de Titanium Strength TF3 Multipower en Rack kopen?

Squat racks en multipowers zijn zonder twijfel essentiële uitrustingsstukken voor elke sportschool. Wat dacht je van 2 toestellen in 1

Dit toestel is speciaal ontworpen voor commercieel gebruik, voor elke sportschool of sportcentrum dat op zoek is naar kwaliteitsapparatuur. En dan hebben we het over een superstabiele structuur van 50 x 100 mm hoge-sterktestaalbuis.

Voeg gewoon een olympische stang, schijven en een verstelbare gewichtsbank toe en je hebt de meest complete workout voor de meest professionele atleten in je sportschool:

Bankdrukken, military press, lunges, squats, deadlifts, pull-ups...

Met je Smith Titanium Strength TF3 Power Rack en toestel heb je:

 • Geleide stang
 • J-haken
 • Veiligheidspotters
 • Schijfhouder

Wie zou deze uitrusting niet willen in zijn sportfaciliteit?

KENMERKEN

STRUCTUUR
Zeer sterke 50 x 100 mm stalen buis, lasergesneden voor precisie, en gelast met een robotproces.

GELEIDERS
Gekalibreerd massief koolstofstaal met dubbel geharde verchroomde behandeling voor beter glijden van de gewichtsplaten.

BEWEEGBARE DELEN
Staal ST52, afgeschuind, gekalibreerd en machinaal bewerkt.

VERFPROCES
7 verflagen. 3 lagen bescherming en 4 lagen verf. Staal dat gebeitst en gestabiliseerd is door totale onderdompeling van de onderdelen in verschillende ontvettingsoplossingen om een perfecte en volledige reiniging van het basismateriaal te garanderen. Antiroestprimer om voldoende isolatie tegen inwendige roest en een goede verfhechting te verzekeren. 2 laatste lagen polyester epoxy poederverf, gedroogd bij 240 °C.

ONTWERPPROCES
Biomechanische en ergonomische studie onder toezicht van professionele en atletische partners. Na een lange periode van ontwerpen; van schetsen, engineering onderzoek, prototype productie, testen door professionele atleten, worden onze producten op de markt gebracht.

EXTRA’S
Zelfuitlijnend lagersysteem met gemakkelijk instelbare veiligheid.

De stekker zorgt voor een soepele en veilige beweging.

6 geïntegreerde gewichtopslag-spikes die meerdere maten van halterschijven te houden.

AFMETINGEN: 224 x 180 x 213 cm

GEWICHT: 142 kg

Over het merk Titanium Strength:
Toonaangevend merk
in de verkoop van krachttraining- en cardioapparatuur en -toestellen.

We ondersteunen de kwaliteit van onze apparatuur en bieden een toonaangevende garantie voor: al onze producten, wat je gemoedsrust geeft bij het kiezen van eender welk TitaniumStrength product. De garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper met een ontvangstbewijs en een geldig bestelnummer. Garanties kunnen niet worden overgedragen.

GARANTIES ONDERWORPEN AAN DE FABRIKANT

Garanties voor producten die niet door Titanium Strength zijn vervaardigd aan de originele fabrieksgarantie, die hieronder worden:

 • Titanium strength fitness
  • STRUCTUUR EN LASWERK: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • COSMETISCHE SCHADE: 3 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
 • Titanium strength banken
  • STRUCTUUR: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
  • COSMETISCHE SCHADE: 3 maanden
 • Titanium strength cardio
  • STRUCTUUR: 3 jaar
  • MECHANIEK: 3 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: 6 maanden
 • Accessoires en losse gewichten
  • ALGEMEEN: 6 maanden
  • MANKRACHT: uitgesloten
 • Titanium Strength Pro

   Fitness PRO:

  • STRUCTUUR EN LASWERK: 5 jaar
  • VERF: 1 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • DAÑOS COSMÉTICOS: 3 maanden

   Cardio PRO:

  • STRUCTUUR: 7 jaar
  • DRAAG ELEMENTEN: 6 maanden
  • MECHANIEK: 6 maanden
  • MANKRACHT: 1 jaar

BELANGRIJKE INFORMATIE

De garantie vervalt voor elk product dat is beschadigd als gevolg van verkeerd gebruik, verwaarlozing, aanpassing, manipulatie van verwerking opslag.

Er worden geen garantieclaims geaccepteerd op producten die door gebruik onbruikbaar zijn geworden verlengd en hebben door normale slijtage het einde van hun levensduur bereikt.

Opmerking: garantie geldt op producten voor thuisgebruik, die is niet geldig voor commerciële omgevingen. Onder commerciële omgeving wordt verstaan: een hotelgym, een buurtgemeenschap, een persoonlijk trainingscentrum, een revalidatiecentrum, een centrum in de strijdkrachten van een collectief.

Als u enige vorm van verduidelijking nodig heeft, aarzel dan niet om ons te bellen en wij zullen u de meest geschikte machines aangeven op basis van uw behoeften. We zijn er om u te helpen en we willen dat uw bedrijf winstgevend is.

TWIJFELS? Stuur ons je vraag

Door het volume en het gewicht van onze producten is het logistieke proces van een fitness bedrijf appart.

We hebben onze eigen voertuigen en overeenkomsten met toonaangevende nationale en internationale transportbedrijven.

VERZENDINGEN

Verzending duurt gewoonlijk 6 tot 10 werkdagen.*.

Voor meer efficiëntie belt de vervoerder u altijd vóór levering.

Als hij u niet vindt, laat hij u een briefje achter met een telefoonnummer om een afspraak te maken voor een toekomstige datum en geschikte tijd.

*Voor geselecteerde producten

LOCALISEER UW BESTELLING

De beste manier om de volgorde te volgen, is door een e-mail te sturen naar: [email protected] met uw volledige naam en ordernummer of factuurnummer.

Onze klantenservice zal u een paar uur antwoorden met alle beschikbare informatie: waar u zich bevindt, wanneer u aankomt en een trackingnummer van de vervoerder.

Premium Service

Als uw bestelling een professionele Premium-installatie omvat, zullen onze technici rechtstreeks contact met u opnemen om de meest geschikte datum en tijd voor u op te geven. Houd u er aub rekening mee dat we momenteel geen installaties kunnen uitvoeren wegens leveringen

In bepaalde gevallen (gebrek aan klantgegevens of foutieve gegevens) behoudt Titanium Strength zich de mogelijkheid voor om haar klanten om een specifiek formulier te vragen van betaling in het geval dat de identiteit van de koper niet geloofwaardig wordt bewezen, of aanvullende documenten die de juistheid van de betaling bewijzen.

Ongeacht de betaalmethode die je kiest, de levertijd en de voorwaarden voor gratis verzending zijn hetzelfde. Alle betalingen moeten worden gedaan in €.

Tot nu toe heeft geen van onze klanten frauduleus creditcard-gebruik gemeld als gevolg van aankopen in onze winkel of website. We hebben zoveel vertrouwen in de veiligheid van ons systeem dat we elke aankoop ondersteunen met een veiligheidsgarantie.

VEILIGHEID

We gebruiken een beveiligde server en versleutelen alle informatie; inclusief naam, adres en banknummers. Dit betekent dat uw informatie versleuteld is om veilig over het internet te surfen. Alle gegevens, inclusief bankgegevens, worden automatisch versleuteld met behulp van Secure Socket Layer (SSL).

Een klein hangslot-pictogram in uw browser geeft aan dat u naar de beveiligde verbindingsmodus gaat, samen met het begin van de webadressen van "http" tot "https".

BETALINGSMETHODEN

 • BANKOVERSCHRIJVING

 • CREDITKAART

 • Paypal

 • FINANCIERING OP AFBETALING

© 2022 Gym Company Retail S.L. All rights reserved. Ecommerce Powered by tbbAgency
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.